Видове хакове и как да ги разпознаем

Go down

Видове хакове и как да ги разпознаем

Писане by antonstoqnovv on Вто Мар 27, 2018 2:55 am

Aimbot
FOV Based- FOV или FieldOfView е настройка за най-срещаният aimbot който ходи по главите. Според настроиването на FOV-ът (0-100), ще има aim assist.
Пример: Настройвате FOV-ът на 5, мерникът ще ходи по противниците ви (На някой може и по съотборниците) ако е 5 пиксела от главата му.
ВАЖНО - Aimbot-ът не винаги ходи по главите! Има настройки познати като „bone“ който определят на коя част на тялото да ходи aimbot-ът.

Silent - Silent aimbot е aimbot който НЕ ходи по главите. Когато стрелнеш около някого с него го убиваш.
Как да го разпознаем? Единственият начин да се разпознае е при Spectate. Silent aimbot-ът НЕ може да се разпознае на демо

P-Silent - Абсолютно същият като Silent Aimbot-ът но, е незабележим при гледане нито на демо. Разпознава се най-трудно като трябва да следите патроните на даден играч и да гледате каде отиват. Ако са прекалено извън противника то, най-вероятно изполва P-Silent aimbot.
ВАЖНО: С командата ex_interp 0.01 се придобива подобно нещо затова първо попитайте на какво настройка е следната команда, ако заподозреният ви отговори с ex_interp 0.1 (default командата) може да му теглите бана. Ако ви отговори с ex_interp 0.01 тогава моля кажете му да я промени на 0.1 !


Wallhack
Wallhack - Виждаш хората през стените. Wallhack Blocker плъгина предпазва от този вид wallhack.

ESP - Повече познат като „CD Hack“ , esp то са квадратчетата който виждате на CD hack-ът. Wallhack Blocker плъгина предпазва от този вид wallhack.

Sound ESP Както горния пак е с квадратчета НО, се показват когато тропате (било то стъпки, пресменяне на оръжие, презареждане, залагане на бомбата, обезвреждане и т.н.) . Wallhack Blocker плъгина НЕ предпазва от този вид wallhack и няма абсолютно нищо направено до този ден което предпазва.

Разпознаването на wallhack е едно от най-простите неща. Следете дали стреля преди да се покаже, къде си слага мерника и как, къде застава когато чака някой да му покаже, слага ли си мерника върхо другите и т.н.

Strafe stabilizator/helper/hack
Използван най-вече за kreedz и hns модовете, различаването му не е едно от най-лесните неща. Следете sync-а при stats, gain-ът, и най-вече цялата игра на човека. Ако не знае какво става и прави най-красивите strafe-ове то, може спокойно да си му лепнете бан.

Speed Hack
Прави играча по-бърз според настройките. Разпознаването му е по-лесно и от връзването на обувки. Гледайте скоростта на заподозреният. В най-честите случай се използва на смахнати настройки и буквално хвърчи из картите.

Triggerbot
Хак който стреля вместо теб. Задържаш или цъкаш зададен бутон (Според настройките) И когато мерникът е на главата (triggerbot също има bone настройки, не е нужно да е на главата) стреля.
Има различни настройки за този тип хакове като:
Pro Spread: Без значение дали сте във въздуха,под вода или на марс, точноста на патрона ви е ПЕРФЕКТНА.
Как се разпознава Triggerbot-ът? Този вид хак е един от най-трудно разпознаващите се, следете за това какви реакции има заподозряният и от къде ги убива. Ако при всяко убийство, реакцийте са като на sonic или пък ако всяко убийство е във въздуха значи е готов за бан. Сощо така triggerbot-ът стреля само по 1 патрон, ако мерникът се задървжи за прекалено дълго време на главата и бутонът който активира triggerbot-ът е задържан, стрелбата ще отива все по-нагоре и по-нагоре от човекът.
avatar
antonstoqnovv
Админ
Админ

Брой мнения : 16
Join date : 22.03.2018
Age : 23

http://cs-sofia.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите